skip to Main Content

Reisvoorwaarden

Om de laatste versie van de reisvoorwaarden te downloaden, klik je hieronder:

Reisvoorwaarden 2019V2 van Tennis Air Travel

Lees a.u.b. onze reisvoorwaarden goed door

REISVOORWAARDEN 2019V2

 

Bij Tennis Air Travel gaan alle reizen altijd door; zo ook de clubreis van TVTB (De Tie-Breakers).

 

Je kunt alléén boeken door een boekingsformulier online te versturen. Dit verplicht je tot deelname aan de reis en betaling van de reissom. Ook geef je door te boeken aan dat je akkoord gaat met deze reisvoorwaarden. Geef je een boekingsopdracht via e-mail, WhatsApp of andere ‘social media kanalen’, dan geldt dat alle onderdelen die wij voor je hebben geboekt en betaald bindend zijn en aan Tennis Air Travel moeten worden voldaan.

 

Tennis Air Travel behoudt zich het recht voor om geboekte trainingsuren aan te passen als een trainingsindeling voor jou/jullie resulteert in een privéles of in een duoles (les voor 2 personen). In deze twee situaties veranderen wij de tijdsduur van een les/training:

Een les van één uur wordt een les van 45 minuten

Een les van anderhalf uur wordt een les van één uur

Een les van twee uur wordt een les van anderhalf uur

 

Tennis Air Travel werkt veel samen met een reisbureau. Dit bureau is aangesloten bij de Duitse “SGR, de A.N.V.R. en het Calamiteitenfonds”, maar alleen als er pakketreizen zijn geboekt. Er is sprake van een pakketreis als je één of meerdere onderdelen van een reis bij één en dezelfde touroperator hebt ondergebracht.

 

Wij werken samen met: Reisebüro SANCARBARLAZ GbR, Petersburger Wall 17, 49074 – Osnabrück, Deutschland. Tel. +49 541 506 470. Website: https://san-tours.de. E-mail: info@sancarbarlaz.de.

 

De kamerboekingen en pakketreizen worden ondergebracht bij grote, stabiele reisorganisaties. Je kunt bij Tennis Air Travel op 3 manieren boeken:

1 – via een touroperator welke is aangesloten bij de SGR en de A.N.V.R. Je boekt bij ons dan alleen het tennisprogramma

2 – via een reisbureau naar keuze; ook bij deze variant boek je bij Tennis Air Travel dan alleen je favoriete tennisprogramma

3 – we stellen samen met jou/jullie een pakket samen: vluchten, hotelkamer, transfers & tennisprogramma. Bij deze variant krijg je voor de hotelkamer een verzekeringsbewijs waardoor bij faillissement de kosten voor de hotelkamer via de Duitse SGR zijn terug te vorderen. Als je (of wij in opdracht van jou/jullie) vluchten hebben geboekt bij een luchtvaartmaatschappij die failliet gaat, dan is dat voor je/jullie eigen risico en rekening.

 

Tennis Air Travel boekt per reis een beperkt aantal plaatsen in. Als de reis van jouw keuze reis is volgeboekt, dan proberen wij je op basis van ‘een boeking op aanvraag’ alsnog in te boeken. Binnen 48 uur geven wij je uitsluitsel over jouw deelname aan een reis. Wordt een aanvraag toegekend, dan geldt deze als een boeking en is deze bindend.

 

Als je hebt geboekt, dan ben je verplicht om de totale reissom te betalen. Een boeking is dus definitief. Tennis Air Travel raadt iedereen aan een annulerings- en reisverzekering af te sluiten. Kun je niet mee door bijvoorbeeld ziekte, dan dekt een annuleringsverzekering dat. Voor verdere details verzoeken wij je om de voorwaarden van jouw verzekering(en) goed door te lezen. Denk eventueel ook aan een “sportclausule” op een reisverzekering om blessures in te dekken.

 

Tennis Air Travel boekt “zonzekere” bestemmingen. “Goed-weer-garanties” kunnen wij natuurlijk nooit geven. Bij slecht weer proberen wij iedereen op andere manieren te vermaken.

 

Tennis Air Travel is een initiatief van Hans Meijer. Contactpersoon voor alle vragen, boekingen, etc. is Hans Meijer, telefonisch te bereiken op 06-54278765; ook in de avonduren en in het weekend. E-mail wordt dagelijks gelezen en verwerkt.

 

Onze vluchten vertrekken vanaf meerdere luchthavens. Het meest gebruikt en het meest gemakkelijk om te boeken zijn o.a: Schiphol, Eindhoven, Brussel Zaventem, Düsseldorf International, Weeze (NRN) & Rotterdam/Den Haag.

 

Tennis Air Travel is nooit verantwoordelijk voor blessures. Als je niet of slechts gedeeltelijk aan het tennisprogramma kunt deelnemen, dan ontvang je de reissom (of een deel daarvan) niet van ons terug. Een eventuele sportclausule op een reis- of annuleringsverzekering dekt dit mogelijk wel. Je ontvangt van ons een annuleringsnota voor het tennisprogramma.

 

Als de luchtvaartmaatschappij waarbij jouw tickets zijn geboekt te kampen krijgt met bijv. stakingen, dan gelden de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij. Bijvoorbeeld: er zijn stakingen bij Ryanair en jouw vlucht wordt geannuleerd. Ryanair besluit de waarde van de tickets terug te boeken naar jou (al dan niet via ons).

 

Bij een faillissement van een hotel of touroperator gelden de voorwaarden van het betreffende hotel en/of de touroperator. Deze zijn meestal per reis verschillend; je kunt de voorwaarden van de door jou geboekte reis altijd bij de touroperator, het reisbureau of bij ons opvragen.

 

Hierbij maken wij graag van de gelegenheid gebruik je nogmaals te wijzen op het belang van een goede reis- en annuleringsverzekering; een faillissement wordt echter nooit gedekt door een verzekeringsmaatschappij.