Ga naar hoofdinhoud

Reisvoorwaarden

Om de laatste versie van de reisvoorwaarden te downloaden, klik je hieronder:

Reisvoorwaarden 2022-2023

Lees a.u.b. onze reisvoorwaarden goed door

REISVOORWAARDEN 2022/2023

Bij Tennis Air Travel gaan alle reizen vanaf 8 aanmeldingen door

Hoe boek ik mijn reis?

Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de reis. Tennis Air Travel helpt je graag om te bepalen waar dat het beste kan. Je kunt een pakketreis boeken bij één van onze partners, online bij een touroperator of bij je eigen reisbureau. Ook kun je je reis zelf samenstellen: je boekt je vluchten, de hotelkamer en je transfers. Wij verkopen je dus alléén het tennisprogramma! (met uitzondering van het tennisweekend in Zutphen)

Boeken kan alleen door het invullen van een boekingsformulier. Ook geef je door te boeken aan dat je akkoord gaat met deze reisvoorwaarden.

Geef je aan ons door dat je een bepaalde reis bij een reisbureau wenst te boeken, dan zullen wij dit aan het reisbureau doorgeven, maar vanaf dat moment is het een overeenkomst tussen jou/jullie en het reisbureau. Je betaalt aan hen en ontvangt van hen de reisbescheiden. Kortom: wij zijn daarin geen tussenstation of aanspreekpunt.

Tennis Air Travel behoudt zich het recht voor om geboekte trainingsuren aan te passen als een trainingsindeling voor jou/jullie resulteert in een privéles, in een duo-les (les voor 2 personen) of een les met 3 personen. In deze drie situaties veranderen wij de tijdsduur van een les/training:

Privéles:

Een les van één uur wordt een les van 30 minuten Een les van twee uur wordt een les van 60 minuten

Duo-les:

Een les van één uur wordt een les van 30 minuten Een les van twee uur wordt een les van 60 minuten

Een groep van 3 personen:

Een les van 1 uur wordt een les van 45 minuten

Een les van 2 uur wordt een les van 90 minuten

Tennis Air Travel raadt iedereen aan een annulerings- en reisverzekering af te sluiten. Kun je niet mee door bijvoorbeeld ziekte, dan dekt een annuleringsverzekering dat. Voor verdere details verzoeken wij je om de voorwaarden van jouw verzekering(en) goed door te lezen. Denk eventueel ook aan een “sportclausule” op een reisverzekering om blessures in te dekken.

Tennis Air Travel boekt “zonzekere” bestemmingen. “Goed-weer-garanties” kunnen wij natuurlijk nooit geven. Bij slecht weer proberen wij iedereen op andere manieren te vermaken.

Tennis Air Travel is een initiatief van Hans Meijer. Contactpersoon voor alle vragen, boekingen, etc. is Johan Jacobs 06-36031954. Secundair: Hans Meijer, telefonisch te bereiken op 06-54278765. E-mail wordt dagelijks gelezen en verwerkt.

De vluchten vertrekken vanaf meerdere luchthavens. Het meest gebruikt en het meest gemakkelijk om te boeken zijn o.a: Schiphol, Eindhoven, Brussel Zaventem, Düsseldorf International, Weeze (NRN) & Rotterdam/Den Haag.

Tennis Air Travel is nooit verantwoordelijk voor blessures. Als je niet of slechts gedeeltelijk aan het tennisprogramma kunt deelnemen, dan ontvang je de reissom (of een deel daarvan) niet van ons terug. Een eventuele sportclausule op een reis- of annuleringsverzekering dekt dit mogelijk wel. Je ontvangt van ons een annuleringsnota voor het tennisprogramma.

Bij een faillissement van een hotel of touroperator gelden de voorwaarden van het betreffende hotel en/of de touroperator. Deze zijn meestal per reis verschillend; je kunt de voorwaarden van de door jou geboekte reis altijd bij de touroperator of het reisbureau opvragen.

Hierbij maken wij graag van de gelegenheid gebruik je nogmaals te wijzen op het belang van een goede reis- en annuleringsverzekering mét daarop een sportclausule!