Skip to content

Lesreglement volgens de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren

Lees a.u.b. ons lesreglement goed door!!

LESREGLEMENT

De lessen die door slecht weer uitvallen, worden ingehaald volgens het reglement van de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren: de eerste uitvalles is voor de leraar en deze wordt ingehaald, de tweede les die uitvalt, is voor de lesser en deze wordt niet ingehaald. De derde is weer voor de leraar en de vierde voor de lesser, etc. Bij slecht weer en de mogelijkheid om binnen te trainen, kan de les worden verplaatst naar de tennishal in Molenhoek tegen een bijbetaling van €4 per persoon per les.

 

Bij afwezigheid/ziekte van de trainer wordt er een ervaren vervanger/vervangster geregeld. Als we niet alle lessen kunnen inhalen of als niet alle lessen gegeven kunnen worden, volgt er terugbetaling naar rato.

 

Het afwezig zijn bij een training is helaas voor ‘eigen rekening’. Wel doen wij onze uiterste best om bij langdurige afwezigheid (door bijvoorbeeld een sportblessure) een vervanger/vervangster voor je te regelen; toezeggingen doen we echter niet. Ook als je een enkele keer niet kunt, dan proberen we je in te laten vallen bij een les van een andere groep van gelijkwaardig niveau als daar een keer een afmelding is. Ook hiervoor kunnen wij helaas geen toezeggingen doen…

 

De trainer en de club zijn nooit verantwoordelijk voor blessures of andere ‘ongevallen’. Raadpleeg je verzekeringsmaatschappij voor een sport-/ongevallenverzekering als daar behoefte aan is.

 

Als je een inschrijfformulier instuurt via de website, dan ga je automatisch akkoord met dit reglement en verplicht je jezelf tot betaling van het lesgeld dat d.m.v. een Tikkie vóór aanvang van de eerste les moet worden voldaan aan Hans Meijer.

 

Volgens het reglement van de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren wordt een tennisles als ‘gegeven’ beschouwd zodra er 35 minuten op de baan is getraind.

Fout: Contact formulier niet gevonden.