skip to Main Content

Corona-proof op tennisreis!

Zonder risico weer heerlijk op tennisvakantie!

Onze unieke Corona-Reisveiligheid


TURKIJE – PALOMA FORESTA RESORT

Tennis Air Travel werkt al jarenlang samen met Reisbureau Sancarbarlaz. Zij hebben samen met ons en enkele touroperators een unieke regeling getroffen nu Corona nog steeds een rol speelt in de reiswereld: tot 2 weken voor vertrek kun je kosteloos annuleren bij het reisbureau en bij Tennis Air Travel. Nog voordat de reis zou vertrekken, heb je je geld weer volledig terug!!

Geef duidelijk aan dat je een pakketreis wenst te boeken: vluchten, hotelkamer en transfers. Boek er het flexpakket bij: dit pakket kost €29 per persoon en zorgt ervoor dat je al je modules die je bij Reisbureau Sancarbarlaz hebt geboekt volledig krijgt terugbetaald (m.u.v. de €29 die je voor het Flexpakket betaalde).

Bij Tennis Air Travel kun je kosteloos tot 14 dagen voor vertrek je tennisprogramma kosteloos annuleren!

ITALIË – GARDAMEER

Voor de reis naar Pineta Campi in Italie geldt het volgende: jouw kamerboeking is tot 2 weken vóór vertrek kosteloos te annuleren. Annuleer je na 1 augustus, dan gelden de voorwaarden zoals die bij Hotel Pineta Campi gelden en deze kun je bij ons opvragen.

De door jullie geboekte tennisprogramma’s zijn bij ons ook kosteloos te annuleren tot 2 weken vóór vertrek. De heenreis & de terugreis zijn op basis van ‘eigen vervoer’: je bepaalt zelf hoe je naar het Gardameer reist. Uiteraard zijn deze kosten daarvan voor eigen rekening.

SPANJE – MALLORCA

Voor deze reis hebben we een unieke deal bereikt met Hipotels: de kamerbetaling geschiedt bij aankomst in het hotel aan de receptie en je hebt tot 24 uur voor vertrek om deze te annuleren. Ditzelfde geldt voor ons tennisprogramma: tot 24 uur voor vertrek is dit kosteloos te annuleren. Als er transfers nodig zijn, dan regel je dat eenvoudig via ons: Tennis Air Travel.

Hier staat dan wel tegenover dat je zelf de vluchten moet boeken en dat dit een overeenkomst is tussen jou/jullie en de airline.

GRIEKENLAND – CORFU

Voor de reis naar onze fraaie accommodatie Grand Mediterraneo Resort & Spa in Ermones geldt het volgende: jouw kamerboeking is tot 2 weken vóór vertrek kosteloos te annuleren. Annuleer je na 24 september, dan gelden de voorwaarden zoals die bij het extreem luxe hotel gelden en deze kun je bij ons opvragen.

Ditzelfde geldt voor ons tennisprogramma: tot 2 weken voor vertrek is dit kosteloos te annuleren. Als er transfers nodig zijn, dan regel je dat eenvoudig via ons: Tennis Air Travel. Voor deze reis geldt ook: je boekt zèlf de vluchten dit is een overeenkomst tussen jou en de airline.

Overige Contactgegevens:

Reisebüro SANCARBARLAZ GbR
Herrenteichstraße 22
49074 Osnabrück (Deutschland)
Tel: 0049-541-506470
Mail: info@sancarbarlaz.de
WhatsApp & mobiel: +49-172-7833793 (Hakan)

TENNIS AIR TRAVEL (Tennisreizen.net)
Gelderselaan 86
6523LL Nijmegen
Hans Meijer
Mobiel: 06-54278765
Mail: tennisreizen@gmail.com
WhatsApp: 06-54278765 (Hans)

Onze partner in Nederland:

PASCALE MEIJ
Reisadviseur

Aerdenhoutsduinweg 1
2111 AN Aerdenhout
06-50686223
pascale@thetravelclub.nl

Voordat je een reis boekt, contoleer dan altijd of er nog plaatsen zijn in de tennisprogramma’s van ons!!

Kan ik dan alleen op deze manieren boeken?

Nee hoor! Je mag boeken hoe je dat zelf wenst te doen. Je kunt bijvoorbeeld bij Reisbureau Sancarbarlaz een hotelkamer boeken met daarop het flexpakket. Je kunt dan zelf de vluchten boeken, maar voor eigen risico. Ons advies om je duidelijk te laten informeren wat je te wachten staat als je besluit niet te gaan reizen. Je mag van ons alles zelf of op het internet zoeken en boeken en bij ons alléén het tennisprogramma vastleggen ‘met daarop de 100% geld-terug-garantie tot 2 weken voor vertrek’.