skip to Main Content

Corona-proof op tennisreis!

Zonder risico weer heerlijk op tennisvakantie!

Onze unieke 100% corona-geld-terug-garantie 

Tennis Air Travel werkt al jarenlang samen met Reisbureau Sancarbarlaz. Zij hebben samen met ons en enkele touroperators een unieke regeling getroffen nu Corona nog steeds een rol speelt in de reiswereld: tot 2 weken voor vertrek kun je kosteloos annuleren bij het reisbureau en bij Tennis Air Travel. Nog voordat de reis zou vertrekken, heb je je geld weer volledig terug!!

Geef duidelijk aan dat je een pakketreis wenst te boeken: vluchten, hotelkamer en transfers. Boek er het FLEXPAKKET bij: dit pakket kost €29 per persoon en zorgt ervoor dat je al je modules die je bij Reisbureau Sancarbarlaz hebt geboekt volledig krijgt terugbetaald (m.u.v. de €29 die je voor het Flexpakket betaalde). bij Tennis Air Travel kun je kosteloos tot 14 dagen voor vertrek je tennisprogramma annuleren!

Nu geniet je nog vroegboekkorting en zijn er nog meerdere vluchten beschikbaar met gunstige vliegtijden en prijzen. Dus: hoe sneller je boekt, hoe goedkoper het zal zijn.

Contactgegevens:

Reisebüro SANCARBARLAZ GbR
Herrenteichstraße 22
49074 Osnabrück (Deutschland)
Tel: 0049-541-506470
Mail: info@sancarbarlaz.de
WhatsApp & mobiel: +49-172-7833793 (Hakan)

TENNIS AIR TRAVEL (Tennisreizen.net)
Gelderselaan 86
6523LL Nijmegen
Hans Meijer
Mobiel: 06-54278765
Mail: tennisreizen@gmail.com
WhatsApp: 06-54278765 (Hans)

Wat moet ik doen om hier gebruik van te maken? 

  1. Je neemt contact op met Tennis Air Travel en vraagt of er nog plaats voor je is in ons tennisprogramma (mail, telefonisch of WhatsApp).
  2. Je neemt een optie bij Tennis Air Travel op een plek in het tennisprogramma van jouw keuze (mail, telefonisch of WhatsApp).
  3. Je neemt contact op met Reisbureau Sancarbarlaz en geeft je reiswensen aan in het Duits of Engels (mail, telefonisch of WhatsApp).
  4. Als je bij hen onder de bovenstaande voorwaarden een reis hebt geboekt, dan geef je aan Tennis Air Travel door dat je de optie wilt omzetten in een vaste boeking.
  5. Je volgt de betalingsinstructies van zowel Tennis Air Travel als van het reisbureau (aanbetaling en restbetaling) en je meld je uiterlijk twee weken voor de dag van vertrek met een kosteloze annulering of een ‘go’.

Kan ik dan alleen op deze manier boeken?

Nee hoor! Je mag boeken hoe je dat zelf wenst te doen. Je kunt bijvoorbeeld bij Reisbureau Sancarbarlaz een hotelkamer boeken met daarop het FLEXPAKKET. Je kunt dan zelf de vluchten boeken, maar voor eigen risico. Ons advies om je duidelijk te laten informeren wat je te wachten staat als je besluit niet te gaan reizen. In Nederland krijg je de mogelijkheid om de reis om te zetten naar een andere periode of je krijg de zoveelste voucher in je handen gedrukt. Je mag van ons op het internet zoeken en boeken (wel de stappen 1,2 en 5 zoals hierboven staan vermeld niet vergeten) en bij ons het tennisprogramma boeken onder de 100% geld-terug-garantie tot 2 weken voor vertrek. Maar let wel: als je op deze manier boekt, is alles op eigen risico en voor eigen kosten als die niet (volledig) worden terugbetaald… Kort samengevat: alles wat je bij Reisbureau Sancarbarlaz boekt en waar je een Flexpakket op bijboekt (€29 p.p); daarvoor geldt dat je tot 2 weken voor vertrek kunt annuleren en dat je alles terugbetaald krijgt (m.u.v. de €29 die je voor het Flexpakket betaalde). Alles wat je aan tennisprgramma’s bij Tennis Air Travel boekte, kun je tot 14 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.

Met wie werkt Tennis Air Travel samen in Nederland?

PASCALE MEIJ
Reisadviseur uit Aerdenhout

Aerdenhoutsduinweg 1
2111 AN Aerdenhout
06-50686223
pascale@thetravelclub.nl

Pascale zal je de voorwaarden haarfijn uitleggen!